Persones del Cercle

L'actiu del Cercle són les persones. Aquelles que, al llarg de les dècades, s'han compromès amb la institució. D'elles prové aquest llegat que cada generació procura enriquir i cedir a la que la succeeix.

Mana una cultura que ha impregnat la institució i que, de manera natural, tots fem nostra.

El Cercle és fruit dels seus socis, els seus directius, els seus conferenciants, els seus empleats i els seus amics. De persones que el senten com a propi, que es comprometen a gaudir-lo i a preservar-lo. A mantenir viu aquest esperit obert i que fa de la diferència la seva raó de ser. La trobada entre persones d'orientacions professionals i sensibilitats polítiques diverses. Una entitat que, des de la dècada dels 50 del passat segle, es renova cada tres anys. Aquest succeir-se de les persones al capdavant del Cercle porta, sovint, als qui s'acosten a ell per primera vegada, a preguntar-se qui mana a l'entitat. La resposta és la millor definició del Cercle: mana una cultura que ha impregnat la institució i que, de manera natural, tots fem nostra. La transversalitat del perfil dels socis és la millor mostra d'aquesta manera de fer. Comparteixen l’objectiu de fer de l’entitat un espai on el debat, el diàleg i l’opinió es posen al servei de l’interès general de la societat, del bé comú, més enllà dels legítims i específics interessos de cada col·lectiu professional o polític. Actualment, el Cercle el conformen més de 1.300 socis. La gran majoria d’ells residents a Barcelona i Catalunya en general, si bé és també significatiu el nombre de socis residents a Madrid.

Si vols fer-te soci del Cercle d’Economia pots enviar-nos un email a:

secretaria@cercledeconomia.com

També pots trucar-nos al: 93 200 81 66

La Junta Directiva

Les juntes directives reflecteixen la pluralitat d’orientacions professionals i sensibilitats polítiques dels associats del Cercle.

  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona