Vídeo i podcast de la sessió “L’estratègia verda del Port de Barcelona”

Escolta el podcast

Vídeo i podcast de la sessió “L’estratègia verda del Port de Barcelona”

L’objectiu del Port de Barcelona és crear prosperitat generant valor econòmic, social i ambiental, i per poder-ho fer hi ha dos vectors imprescindibles: la transició digital i la transició ecològica. Som l’smartport de referència del sud d’Europa i la nostra responsabilitat, com a motor econòmic del país, és fer front als reptes de futur emprant la tecnologia més capdavantera i tenint present alhora que totes les nostres actuacions han de suposar el menor impacte possible en l’entorn.

Nova sessió del cicle “Infraestructures i mobilitat per a una Barcelona de segle XXI. Repensar les infraestructures per millorar la competitivitat empresarial”, amb la participació de Mercè Conesa, Presidenta del Port de Barcelona, Javier Faus, President del Cercle d’Economia i Joan Piera, Director Regional de BBVA Catalunya

Javier Faus, Mercè Conesa i Joan Piera (d’esquerra a dreta)

“L’avantatge competitiva que tenim és que podem esdevenir la porta d’Àsia cap a Europa. Estem treballant en això però necessitem espai logístic i fer acords de col·laboració amb entitats que tinguin aquest espai del que requerim.” Mercè Conesa, Presidenta del Port de Barcelona.

Mercè Conesa, Presidenta del Port de Barcelona

“El @portdebarcelona no és expert en energies renovables, però reiterem el nostre objectiu amb els #SustainableDevelopmentGoals. Volem crear aliances publicoprivades per poder aconseguir emetre zero emissions.” Mercè Conesa, Presidenta del Port de Barcelona.

També et pot interessar

Explora l’arxiu

Totes les entrades a l’arxiu

Continuar