Debat al voltant de l'”Informe sobre les polítiques actives i instruments de desenvolupament de l’ocupació a les CC. AA.”

Antón Costas, Jordi Mercader Miró, Carlos Cabrera, José Luis Escrivá, Antonio Gutiérrez, Claudia Millán
Cercle d'Economia - Provença 298
    0

L’Observatori sobre les polítiques actives d’ocupació Jordi Mercader pretén oferir informació que permeti el debat i l’avaluació al voltant de les Polítiques Actives d’Ocupació (PAE) aplicades per les comunitats autònomes i analitzar la disponibilitat i qualitat de la informació existent sobre aquestes polítiques. L’Observatori informa, no opina, i posa a disposició general les millors pràctiques disponibles que facilitin la millora de la qualitat, l’eficiència i la rendició comptes en un capítol tan important per a la nostra societat.

El debat al voltant de l’“Informe sobre les polítiques actives i instruments de desenvolupament de l’ocupació a les Comunitats Autònomes espanyoles” comptarà amb la participació d’Antón Costas, President de la Fundació Cercle d’Economia, Jordi Mercader Miró, President de Miquel y Costas & Miquel, Carlos Cabrera, Director general de l’Institut Cerdà, José Luis Escrivá, President de l’AIREF, Antonio Gutiérrez, Secretari General de CCOO (1987/2000) i Claudia Millán, Territory Senior Consultant a l’Institut Cerdà

Amb la col·laboració de:

Més esdeveniments

Explora l’agenda

Tots els esdeveniments a l’agenda

Continuar