Candidatura Rosa Cañadas

Barcelona, 30 de juny de 2022

Benvolgut/da soci/a,

Com sabràs, un grup de socis hem conformat una candidatura, que tinc l’honor de liderar, per presentar-nos a les eleccions del Cercle d’Economia. Una decisió que hem adoptat des del convenciment que podem contribuir a augmentar la presència i el reconeixement del Cercle en el complex món que ens espera en els anys immediats.

Si bé en documents adjunts detallem el nostre programa, així com el perfil de les persones que conformem la candidatura, voldria aprofitar aquestes línies per destacar els trets fonamentals de la nostra proposta.

Pel que fa al programa, hem procurat entendre la complexitat del moment que vivim, que ja es qualifica com de canvi d’època. Així, pretenem tenir veu a Europa i contribuir al posicionament de Barcelona o a la resolució del conflicte polític que venim vivint a Catalunya i la seva relació amb Espanya; alhora ens comprometem a afavorir la nova economia i, en paral·lel, a enfortir el retorn de la indústria a Europa, en general i de manera especial a Catalunya, sense oblidar ni els complexos equilibris macroeconòmics ni una realitat social que amenaça a fracturar-se.

Per això, hem procurat que la proposta de Junta Directiva incorpori persones de perfils professionals diversos, així com també de sensibilitats socials diferenciades, que estan lluny de representar perfils i interessos similars. Només des de l’empatia i el debat obert podrem elaborar propostes al servei de l’interès general.

Però, perquè la nostra veu sigui atesa, prop de nosaltres o a Brussel·les, és indispensable incorporar activament el soci en els procediments de debat i formació d’opinió. El Cercle compta entre els seus associats amb persones d’una gran vàlua en diversos àmbits professionals. És el primer compromís de la nostra candidatura activar mecanismes que permetin aprofitar aquestes capacitats.

Ens agradaria molt comptar amb el teu suport. Si has decidit votar-nos, pots fer-ho de diverses formes: presencialment el dia 12 de juliol —el vot presencial preval sobre qualsevol altre—, dipositant el vot en un sobre tancat a nom del president de la mesa electoral a la seu del Cercle qualsevol dia fins l’11 de juliol en horari d’oficina; o bé delegant en el sobre corresponent a favor d’un altre soci. En qualsevol cas, quedem a la teva disposició ( rosacanadas@rosacanadas.com / 606 683 416 [Leticia] ) per aclarir qualsevol dubte sobre el procediment de votació o per obtenir més informació sobre la nostra candidatura.

T’agraeixo per endavant el teu interès en el Cercle i aprofito per saludar-te molt cordialment.

Descarrega informació de la candidatura

Descarrega la carta en PDF

Rosa Cañadas