Candidatura Rosa Cañadas. Comunicat II

Benvolgut/da soci/a,

A poc menys d’una setmana del 12 de juliol, en què per primera vegada en tota la història del Cercle els socis estem cridats a votar, em dirigeixo a tu. En primer lloc, t’escric per demanar-te que participis, votis, i així, facis sentir la teva veu. I perquè ens brindis la teva confiança si el model de Cercle que desitges és el de la renovació -sense perdre’n l’essència-, la reflexió, l’acció i el que vol comptar amb la participació de tots vosaltres: amb els socis al centre de tot allò que fem.

Som una candidatura que respon al moment complex que vivim amb independència, transversalitat i empatia. Som un equip intergeneracional de dones i homes de recorreguts professionals i sensibilitats sociopolítiques diverses, amb experiència al món de l’empresa, la nova economia de la digitalització, l’administració pública, la universitat, les institucions europees, les organitzacions socials i professionals o els centres científics. Som una representació de la societat civil actual, amb ambició i il·lusió. I una tornada a l’essència.

El nostre programa reflecteix el projecte del Cercle en el qual creem i el que volem. Un Cercle de pensament i d’acció. Local i global. Amb espai per al debat i el consens. Amb la força de l’ experiència i l’energia de la mirada cap al futur. Influent. Crític. Però també sensible. I obert. Molt obert.

Aquest és el nostre projecte. Et demanem el vot per fer-ho junts. Contacta’ns per sumar-te (rosacanadas@rosacanadas.com / 606 683 416 [Letícia]). Gràcies per la teva confiança.

Cordialment,

Descarrega’t informació de la candidatura