Candidatura Jaume Guardiola. Per si et vas perdre el Debat

 Benvolgut, benvolguda,
 
Ahir, en el transcurs del debat, vaig tenir l’oportunitat de demanar el vot a tots els assistents i a les sòcies i socis del Cercle d’Economia que es van connectar per streaming. Per si t’ho vas perdre, m’agradaria tornar a compartir aquest moment amb tu.

Veure el vídeo

Pensem que tenim un gran equip capaç d’estar a l’alçada del llegat que, des de fa 65 anys, ha situat al Cercle com una institució fonamental per al nostre teixit econòmic i social. Comptem amb un programa capaç de reinterpretar el Cercle i aconseguir que sigui més participatiu, que respongui millor a les expectatives de les sòcies i socis i que sàpiga moure’s cap a on s’ha mogut la societat civil i econòmica.
 
Confiant que la nostra proposta mereixi el teu suport i desitjant poder saludar-te personalment dimarts vinent,
 
Rep una salutació ben cordial,

Jaume Guardiola Romojaro.
Candidat a President del Cercle d’Economia

CANDIDATURA JAUME GUARDIOLA. Jaume Guardiola, Teresa Garcia-Milà, Núria Cabutí, Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Oriol Aspachs, Marc Puig, Miguel Trias, Daniel Aicart, Rita Almela, Jordi Amat, Maite Barrera, Clara Campàs, Mercè Conesa, José María Lassalle, Núria Mas, Pol Morillas, Alfonso Rodés, Francesc Rubiralta, Laura Urquizu, Xavier Vives.

www.jaumeguardiola.com
candidatura@jaumeguardiola.com