Candidatura Jaume Guardiola. El nostre programa és el teu

Benvolgut, benvolguda,
 
Com probablement ja saps, el pròxim 12 de juliol se celebren eleccions en el Cercle d’Economia a les quals concorreré juntament amb un grup de persones rellevants del món de l’empresa, de l’Acadèmia, del sector públic, intel·lectuals, economistes i professionals liberals. Pretenem representar el que sempre ha estat el Cercle d’Economia: un espai de debat, opinió i influència que, des de fa 64 anys, ha sabut adaptar-se a un entorn canviant sense deixar mai d’incidir en els grans temes d’actualitat.
 
Per això és un honor fer-te arribar el programa de govern que durem a terme si els socis i sòcies del Cercle d’Economia ens doneu la vostra confiança en les eleccions del 12 de juliol de 2022. Un pla de ruta que pretén recuperar el engagement amb els socis i sòcies, establir nous mecanismes de participació i moure al Cercle cap a on s’ha mogut la societat civil econòmica.

Descarrega aquí el programa.

Dimarts, 5/7 a les 9h. et convidem a esmorzar*. Durant les últimes setmanes hem intentat parlar amb el màxim de sòcies i socis perquè volem que el nostre programa sigui també el teu. Si no has pogut assistir als actes que hem organitzat ens encantaria convidar-te a esmorzar dimarts vinent entre les 09:00h i 10:00h a la seu del Cercle (Provença 298) per a parlar amb mi i amb altres membres de la candidatura, aportar les teves opinions, conèixer les nostres i completar un programa que respongui a les inquietuds de totes les sòcies i socis.

Per a inscriure’t envia un email a candidatura@jaumeguardiola.comA més, pots visitar la nostra web i fer-nos arribar quantes idees consideris per a millorar la institució.

En espera de poder-te saludar personalment i confiant que el nostre programa mereixi la teva confiança, rep una salutació ben cordial,

Jaume Guardiola Romojaro.

Candidat a President del Cercle d’Economia

*Acte exclusiu per a sòcies i socis. Places limitades

CANDIDATURA JAUME GUARDIOLA. Jaume Guardiola, Teresa Garcia-Milà, Núria Cabutí, Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Oriol Aspachs, Marc Puig, Miguel Trias, Daniel Aicart, Rita Almela, Jordi Amat, Maite Barrera, Clara Campàs, Mercè Conesa, José María Lassalle, Núria Mas, Pol Morillas, Alfonso Rodés, Francesc Rubiralta, Laura Urquizu, Xavier Vives.