Antón Costas pren possessió de la presidència del Consejo Económico y Social (CES) i Pedro Fontana el rellevarà com a president de la Fundació Cercle d’Economia

El President de la Fundació Cercle d’Economia, Antón Costas, ha comunicat aquest matí en una reunió extraordinària del Patronat de la Fundació Cercle d’Economia que tal, i com va publicar el passat 5 de maig al BOE, serà nomenat president del Consejo Económico y Social (CES) del govern d’Espanya. L’Oficina de Conflictes d’interès d’alts càrrecs de l'administració de l’Estat l’obliga a cessar totes les activitats privades, tant remunerades o com no, incloent la representació de fundacions. Per aquest motiu, Costas ha convocat a tot el Patronat  per presentar la seva renuncia a la Fundació.

El President de la Fundació, Antón Costas, ha proposat que el nou president de la Fundació sigui Pedro Fontana. Una decisió que ha estat aprovada per unanimitat i per tant, serà Fontana qui a partir d’ara exerceixi les funcions de president de la Fundació Cercle d’Economia, tal i com esmenten els Estatuts i la regulació vigent. Fontana va ser president del Cercle d’Economia a la legislatura del 1996 fins el 1999.

Els patrons de la Fundació han aprofitat per felicitar, agrair i reconèixer la gran tasca feta pel president sortint, Antón Costas, qui durant 3 anys ha estat l’impulsor de l’activitat de la Fundació i l’ha portat a nivells d’excel·lència. Durant la reunió també s’ha decidit per unanimitat que el nou tresorer de la Patronat de la Fundació Cercle d’Economia sigui Carlos Tusquets Trias de Bes.