El Jurat del Premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia proposa 7 finalistes del guardó d’enguany
Edició 2022

El Jurat del Premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia proposa 7 finalistes del guardó d’enguany

  • El Premi Ensenyament selecciona a 7 centres educatius d’arreu de Catalunya com a finalistes del guardó d’enguany en les modalitats (1) d’infantil i primària, (2) d’E.S.O i batxillerat, i (3) de formació professional
  • Els patrocinadors que han fet possible aquesta 14a edició són CaixaBank Dualiza i la Fundació Agbar

 

Barcelona, 15 de febrer de 2022. –D’acord amb les bases del Premi, el Jurat ha seleccionat els 7 centres educatius finalistes que competiran pel guardó d’enguany, en l’edició de 2022 del Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia.

El jurat va expressar la seva satisfacció pel nivell dels projectes presentats enguany i va decidir atorgar la condició de finalista a 7 centres: 2 escoles en la modalitat d’educació infantil i primària, 2 instituts en la modalitat d’ensenyament secundari obligatori i batxillerat, i 3 centres en la modalitat de formació professional.

En aquesta nova edició el Jurat ha valorat l’excel·lent valor que afegeix cada un dels centres candidats en l’educació del seus alumnes, sinó també  els projectes de millora d’atenció personalitzada i les accions que s’han desenvolupat per afrontar els reptes educatius arran de la pandèmia de la COVID-19.

A la modalitat infantil i primària, els centres finalistes són l’Escola ASPASIM de Barcelona i l’Escola Lluís Millet de Santa Coloma de Gramenet.

L’Institut Teresa Pàmies de Barcelona i l’Institut Escola Les Vinyes de Castellbisbal són els finalistes de la modalitat d’E.S.O. i Batxillerat.

Finalment, els tres finalistes per la categoria de formació professional CaixaBank Dualiza són el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel de Barcelona, l’Institut Salvador Seguí de Barcelona, i l’Institut Escola Torre Roja de Viladecans.

En les properes setmanes, el Jurat visitarà els centres de forma presencial i/o virtual, i posteriorment es reunirà per escollir quins seran els 3 centres d’entre aquests 7 finalistes que rebran el Premi d’enguany en cada una de les 3 modalitats del guardó. Els noms dels centres premiats es donaran a conèixer en l’acte públic de lliurament dels guardons que es convocarà properament.

  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona