Debat al voltant del llibre de José Luis Rodríguez Zapatero “Crónica de la España que dialoga”

Cercle d'Economia
Crónica de la España que dialoga és el testimoni en primera persona de l'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero sobre com s'han afrontat els grans conflictes socials i polítics de les últimes dècades a Espanya i al món.

El llibre és resultat de les llargues xerrades que José Luis Rodríguez Zapatero ha mantingut amb el periodista i escriptor Màrius Carol sobre les grans crisis que ha hagut de resoldre al llarg de la seva àmplia vida política des del final de la banda terrorista ETA fins a la crisi de Veneçuela, el conflicte català, les tenses relacions amb Estats Units quan era president, la guerra d'Ucraïna o el moment crític que viu la construcció europea. L'expresident del Govern ofereix la seva visió sobre com qualsevol desacord, per molt greu que sigui, es pot resoldre, a curt o llarg termini, a través de la millor eina que té la humanitat: el diàleg.

En parlarem en un debat amb l'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero, el periodista i escriptor Màrius Carol i la directora adjunta de La Vanguardia Lola García.





Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona