Vacunes: estratègies empresarials, avenços científics i comunicació efectiva

Cercle d'Economia
La col·laboració entre investigadors, indústria i professionals de la salut està obrint noves perspectives en la lluita contra les malalties infeccioses, especialment en el camp de les vacunes. Aquesta aproximació multidisciplinària i integral és fonamental per impulsar la innovació en el camp de les vacunes, i permet desenvolupar noves estratègies de prevenció i tractament.

La col·laboració entre les diverses disciplines ha proporcionat noves perspectives no només en el disseny de noves vacunes, sinó també en els àmbits de la fabricació, la distribució i l'accés equitatiu a les vacunes a escala global. La combinació de ciència i tecnologia permet afrontar desafiaments logístics i assegurar que les vacunes arribin on toca i quan toca.

 

En aquesta sessió explorarem aquests temes de la mà de Josep Maria Argimon de BarcelonaBeta Brain Research Center (BBRC), Ignasi Biosca, CEO de Reig Jofre, i Carles Fàbrega, director general de la Divisió d'Humana d'Hipra,  moderats per Maria Àngels Valls, directora de Comunicació i Assumptes Públics d'Esteve. Destacarem els darrers avenços en la tecnologia de vacunes, les estratègies per millorar-ne la distribució i com la col·laboració multidisciplinària és clau per impulsar la innovació en aquest àmbit crucial per a la salut pública.

 


La sessió forma part del cicle 'Projectes estratègics per a l'economia catalana' organitzat per Barcelona Global, Cercle d'Economia i FemCat.







Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona