2024

Bmat i Hoff, Premis José Manuel Lara 2024

22 Maig 2024

El Premi José Manuel Lara a l’ambició i el propòsit empresarial de la Fundació Cercle d’Economia suposa un reconeixement a aquells projectes que simbolitzen l’emprenedoria, la innovació i el risc.

Amb aquest guardó, La Fundació Cercle d’Economia vol fer valdre l’esperit emprenedor del país, compromès amb el progrés tecnològic, i que és clau per aconseguir una societat més transparent, igualitària i competitiva internacionalment de cara al futur.

A la Reunió Cercle d’Economia 2024 es va lliurar el premi a dues empreses.

D’una banda a Bmat, una companyia d’àmbit global basada en la ciència i la investigació ‘made in Barcelona’. La seva missió: la preservació de l’art i els drets d’autor a través de la monitorització musical. Aquesta empresa genera una ocupació de gran qualitat i, entre altres premis d’innovació tecnològica, va rebre el ‘Premi Barcelona a la Innovació en Organització i Ús del Temps’.

D’altra banda es va reconèixer Hoff, i en concret, l’empresari Fran Marchena, que va deixar la seva carrera per fundar una iniciativa empresarial totalment novedosa i va apostar per fer renéixer el sector del calçat en una zona amb una llarga tradició com Elx. Aquesta empresa, amb esforç i talent, ha aconseguit crear una marca de referència a nivell internacional.

  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona