Muriel Bourgeois, Mireia Trepat i Pilar Mateo, rebren el Premi José Manuel Lara a l’ambició i el propòsit empresarial

Muriel Bourgeois, Mireia Trepat i Pilar Mateo, rebren el Premi José Manuel Lara a l’ambició i el propòsit empresarial

05 Maig 2022

El Premi José Manuel Lara a l’ambició i el propòsit empresarial de la Fundació Cercle d’Economia suposa un reconeixement a aquells projectes que simbolitzen l’emprenedoria, la innovació i el risc.

Idees que comencen plasmant-se sobre el paper i que resulten ser un referent en el sector empresarial.
Amb aquest guardó, La Fundació Cercle d’Economia vol fer valdre l’esperit emprenedor del país, compromès amb el progrés tecnològic, i que és clau per aconseguir una societat més transparent, igualitària i competitiva internacionalment de cara al futur.

Durant la passada Reunió Cercle d’Economia 2022, tres van ser les empreses que van rebre aquest premi, totes liderades per dones, i d’àmbits molt diferents: literatura, cosmètica i ciència. Muriel Bourgeois és la creadora de Mi Cuento una plataforma per incentivar la lectura entre els més petits en un projecte imaginatiu, educatiu, i personalitzat; la segona guardonada, Mireia Trepat, és la cofundadora de Freshly Cosmetics, una revolució en el món de la cosmètica natural, ja que tots els productes són vegans i no testen en animals; la tercera, Pilar Mateo, és la presidenta d’Inesfly, una empresa que utilitza la tecnologia per al control de plagues. Un acte en el qual van estar presents Sa Majestat el rei Felip VI, qui va lliurar el premi a les tres guardonades, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el president del Cercle d’Economia, Javier Faus, i el president de la Fundació Cercle d’Economia, Pedro Fontana.

Un acte en el qual es va destacar la necessitat que tant el món empresarial com l’institucional col·laboren amb l’objectiu de créixer econòmicament, i estar a la vanguardia en un context on prima la celeritat, la constància i l’aposta pel canvi. Un propòsit que va exemplificar José Manuel Lara a la seva època, amb el seu compromís amb l’empresa i la societat.

  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona