Premi Ensenyament 2022
Edició 2022

Premi Ensenyament 2022

15 Gener 2022

La Fundació Cercle d’Economia entén que l’educació és un factor decisiu de desenvolupament social i cultural, equitatiu i cohesionat, plenament integrat en el model social europeu.

La millora contínua de l’educació no només és un repte dels responsables polítics i dels professionals que s’hi dediquen, sinó de tota la societat, i molt especialment, dels sectors econòmics i socials.

És per aquest motiu que la Fundació Cercle d’Economia convoca la XIV Edició del Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia, per donar reconeixement social i impuls a aquelles iniciatives que, des de dins de cada centre educatiu, projecten els talents del seu entorn al món.

En aquesta nova edició es valoraran els projectes de millora d’atenció personalitzada i les accions que s’han desenvolupat per afrontar els reptes educatius arran de la pandèmia de la COVID-19, sempre que s’hagin implementat amb la voluntat de permanència definitiva i s’hagin incorporat al projecte educatiu de centre, fins i tot quan les condicions sanitàries millorin i es puguin desenvolupar plenament les activitats presencials sense restriccions sanitàries.

Els premiats de l’edició 2021:
El Premi Cuatrecasas va ser per a l’Escola Gabriel Castellà i Raich d’Igualada, el Premi Fundació Agbar per a l’Institut Escola Daniel Mangrané del poble de Jesús (Tortosa) i el Premi Fundació Bankia per a l’Institut Bonanova FP Sanitària de Barcelona.

  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona