«Les persones del Cercle» amb Carmina Ganyet

Carmina Ganyet, membre de la junta del Cercle d'Economia i directora general corporativa de Colonial, ha estat la protagonista d’una nova edició de «Les persones del Cercle», una iniciativa del Cercle Obert que té per objectiu connectar el talent més jove del Cercle per garantir el relleu generacional de l'entitat, proposant nous debats i reflexions per seguir contribuïnt a l'interès general.

En conversa amb el soci del Cercle Josep Franch, Carmina Ganyet ha parlat de la seva visió de Barcelona, del Cercle d’Economia i també de la seva trajectòria professional i personal.

Sóc una optimista preocupada amb Barcelona. Tenim molts reptes, especialment en habitatge.

El Cercle m’ha aportat conèixer molta gent de primer nivell amb qui contrastar inquietuds. Convido a tots els socis a participar-hi activament.

La reestructuració i el procés de refinançament de Colonial va ser el meu gran màster a nivell professional i personal. Vaig aprendre que la humilitat, el comunicar de forma transparent a tothom i el govern corporatiu són elements clau.

S’ha d’incorporar amb naturalitat en un tot la vida personal i professional, perquè sinó és molt complicat. Així ho vaig fer amb la maternitat, per exemple.

Perfil de Carmina Ganyet

Va iniciar la seva trajectòria professional a Arthur Andersen, especialitzant-se en el sector financer. Posteriorment va formar part de CaixaHolding (actual Criteria) com a responsable d'Inversió i Control de Gestió del Grup Financer, Immobiliari i Assegurador. L'any 2000 va ser nomenada Directora Financera d'Inmobiliaria Colonial i a partir de l'any 2008 assumeix les funcions de la Direcció General Corporativa. Actualment també és membre del Consell d'Administració i de la Comissió Executiva i d'Auditoria de Société Foncière Lyonnaise; consellera independent de Repsol, membre del Comitè d'Auditoria i Presidenta del Comitè de Nomenaments i del Comitè de Remuneracions de Repsol. També ha estat membre del Consell d'Administració de SegurCaixa-Adeslas i de l'ICF (Institut Català de Finances) i consellera dominical de SIIC de París. Té experiència docent com a professora de la Facultat d’Administració dEmpreses de la Universitat Ramon Llull. En la faceta social, a banda de tresorera de la Junta Directiva del Cercle d’Economia, és membre del Consell Ethos Ramon Llull Ètica i Empresa, Fundadora de l'Espai Vicens Vives, membre de la Junta Esade Alumni i del Club Immobiliari, membre del Comitè executiu d'ULI-Barcelona, ​​membre del patronat de la Universitat Ramon Llull i membre de la Comissió Executiva de Barcelona Global.