Sessió amb els CEOs de Glovo i Ametller sobre sector primari, economia digital i nous patrons de consum

El Cercle d’Economia ha organitzat una sessió a la seu de Glovo a Barcelona per abordar com la tecnologia i l'evolució dels patrons de consum estan canviant la manera d’interactuar amb els consumidors.

El director general del Cercle d’Economia Miquel Nadal ha donat la benvinguda agraint a Glovo i Ametller la seva predisposició a col·laborar i destacant que és la primera vegada que es fa un acte fora del Cercle.

En una conversa moderada per la directora d'emprenedoria i creixement empresarial de Cecot Laura Sallent, el CEO i cofundador de Glovo Oscar Pierre i el CEO i fundador del Grup Ametller Origen Josep Ametller han parlat de nous patrons de consum, sostenibilitat, del context actual d’inflació, pujada de tipus i manca de mà d’obra i del present i futur de les seves companyies.

Oscar Pierre ha explicat que “cada any, un 5% de la població consumeix Glovo per primera vegada”. També va admetre que a l’hora de medir els costa “combinar el curt i el llarg termini” i que “en intel·ligència artificial, ens enfoquem en potenciar la productivitat del negoci”. Pierre ha destacat que “ara estem centrats en ser el primer player de delivery a cada país on treballem i en potenciar la compra més enllà de la restauració”.

Oscar Pierre, CEO i cofundador de Glovo

Josep Ametller ha apuntat que “a Ametller estem augmentant un 20% l’entrada de clients, però miren més el preu que abans”. També ha admès que “recopilem moltes dades referents a l’activitat del client, però ens costa saber-les gestionar” i ha comentat que “el gran repte és garantir la bona qualitat del producte davant del canvi climàtic i de la transformació que està vivint el sector agroalimentari".

Josep Ametller, CEO i fundador del Grup Ametller Origen