Vídeo: El futur del vehicle elèctric i connectat

El 14 de juliol a les 8.30h vam comptar amb les intervencions de Josep Maria Farran, CEO de IDIADA i Josep Bons, responsable de l’experiència d’usuari i desenvolupament d’interiors de SEAT i Cupra, que ens van parlar sobre les perspectives de futur del vehicle elèctric i connectat. La sessió va estar moderada per Aina Llorca, Global Legal Counsel de Criteo.

Aquest acte pertany al cicle “Projectes estratègics per a l´economia catalana” que està organitzat pel Cercle d’Economia, Barcelona Global i FemCat.

"Barcelona té un poder que moltes ciutats envegen. El nostre objectiu és que la societat civil sigui part del debat sobre projectes estratègics en els quals cal apostar. Aquests projectes marcaran la competitivitat del nostre país en el futur." Mercè Conesa (@BarcelonaGlobal)

“Dins d’aquest sector veiem dues grans tendències: l’electrificació i la digitalització. Aquestes són grans oportunitats per afrontar els reptes que tenim avui en dia com la descarbonització i millorar molt l’experiència de l’usuari i la mobilitat.” Aina Llorca

“Al nord d’Europa el nombre de vehicles elèctrics és molt més elevat, i això és per dos motius: hi ha moltes més ajudes i infraestructures.” @JosepBons (Seat & Cupra)

"L'electrificació no canvia gaire la manera que tenim de relacionar-nos amb el vehicle. Estic convençut que el vehicle autònom sí que canviarà la concepció que tenim de l'automoció." Josep Maria Farran (IDIADA)