Intel·ligència artificial a la RCE2023

Aquesta edició de la Reunió Anual ha estat marcada per múltiples fets de l'actualitat política i econòmica del país i també a nivell internacional, un dels quals ha estat la rellevància del paper de la intel·ligència artificial en la opinió pública i el debat que s'ha generat al seu voltant.

En el marc de la RCE2023 es va decidir utilitzar la intel·ligència artifical per generar imatges a partir de conceptes i frases que es van pronunciar durant les jornades per part de ponents i líders polítics.

Barcelona és una capital internacional ben posicionada per liderar l'economia del futur.

Ada Colau

En una situació com l'actual és important que la Unió Europea sigui molt flexible, això permetrà a Europa ser eficaç.

Ivan Krastev

Cal ser conscients que el repartiment del poder i la riquesa al món no pot continuar sent com és.

Josep Borrell

El desafiament més gran per a l'economia xinesa és trobar una narrativa per als joves sense feina que no troben feina.

Yu Jie

La majoria de conflictes armats acaben a la taula de negociació. Hem d'ajudar a Ucraïna per aconseguir el major territori possible i una pau justa i duradora.

Carmen Romero

Hem d'atendre per tant allò immediat, allò urgent, però no podem oblidar-nos del context, dels valors, de les idees.

SM El Rey

Avui la dificultat principal de la política espanyola és la polarització parlamentària dels dos grans partits, que té conseqüències preocupants en la legislació i en l'agenda reformista.

Nota d'Opinió CE

El impacto económico de la Copa América para Barcelona se estima en 1.200 millones de euros y 19.000 puestos de trabajo.

Grant Dalton

Necesitamos más Europa, no menos; necesitamos una Europa que cumpla sus promesas, una Europa que mire al futuro sin miedo.

Rafal Trzaskowski

Hoy la Unión Europea es un proyecto consolidado aunque sigue construyéndose a medida que aumentan los retos y ambiciones a los que debe hacer frente.

Jaume Guardiola

Deixem enrere les crisis i oferim aquest canvi acompanyat d'estabilitat i seguretat per a que totes les persones puguin fer el seu projecte de vida a Catalunya.

Pere Aragonès

El Cercle ha aconseguit mantenir vives les virtuts cardinals: prudència, justícia, fortalesa i temprança per a desenvolupar la seva presidència en temps convulsos.

Antón Costas

Reunió Cercle d'Economia