Sessió 26/06/2023: «Acte en record i homenatge a Vicenç Oller, expresident del Cercle d’Economia i impulsor del premi Ensenyament»

15è aniversari del premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia

El passat 26 de juny vam celebrar l'acte en record i homenatge a Vicenç Oller, expresident del Cercle d'Economia i impulsor del premi Ensenyament, amb motiu del 15è aniversari d'aquest guardó.

La vicepresidenta del Cercle, Teresa Garcia-Milà, va donar la benvinguda als assistents i va introduir l'homenatge, on Jordi Alberich, exdirector general del Cercle d'Economia, va definir i plasmar l'essència de Vicenç Oller.

Ens van acompanyar directius dels centres educatius de Catalunya que han rebut el Premi Ensenyament en els darrers anys, que van participar a la taula rodona "Projectes educatius transformadors i possibles", moderada per Carles Mata, Expert en Direcció de Centres: Jordi Musons, director de Sadako; Xavier López, director de l'Escola Octavio Paz; Narcís Almena, director de l'Institut comte de Rius i Susanna Soler, exdirectora de l'Institut Montgròs.

Finalment, Neus Pons, Raquel Garcia i Pedro Fontana, president de la Fundació Cercle d'Economia, van cloure l'acte mencionant la importància a nivell social i educatiu del premi.

Vicenç ha estat un clar exemple de com, des de la serenor, es pot contribuir a un món més amable per a tothom.

Jordi Alberich, exdirector general del Cercle d'Economia
Jordi Alberich

L’aprenentatge continuat és un coneixement acumulat, i això no té preu.

Neus Pons, membre del Jurat del Premi i directora gerent de Fundació BCN Formació Professional
Neus Pons

El reconeixement als docents és molt important i, amb aquest premi, el Cercle d’Economia ha posat en valor la seva feina.

Raquel Garcia Sevilla, directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d’Educació
Raquel Garcia

Volem que el sistema educatiu tingui autonomia, i la Fundació Cercle d’Economia i en Vicenç Oller ho tenien clar. Aquest va ser un dels motius fundacionals del premi.

Pedro Fontana, president de la Fundació Cercle d'Economia
Pedro Fontana