Vídeo de la sessió: «En record i homenatge a Josep Piqué»

19 de juny 2023

El passat 19 de juny vam celebrar un acte en record i homenatge a Josep Piqué, reconegut membre i expresident de la nostra entitat.

Van participar en aquest acte amics que van compartir moments diversos durant la seva trajectòria personal i professional.

L'acte es va dividir en dues sessions: “De la universitat al Cercle” i “El salt a la política”.

En la primera sessió, titulada “De la universitat al Cercle", vam comptar amb les intervencions de Màrius Carol, periodista i conseller editorial del Grup Godó, Antón Costas, president del Consejo Económico y Social i expresident del Cercle d’Economia, Anna Birulés, economista, exministra i consellera de diverses empreses, i Carles Tusquets, president de Banc Mediolanum i expresident del Cercle d’Economia.

Màrius Carol, Anna Birulés, Antón Costas i Carles Tusquets

En la segona sessió, titulada “El salt a la política”, vam comptar amb les intervencions de Trinidad Jiménez, directora d’Estratègia Global d’Afers Públics de Telefónica i exministra, José María Michavila, managing partner i fundador de MdF family partners i exministre, Pau Guardans, chairman & CEO d'Unico Hotels, i Miquel Nadal, director general del Cercle d’Economia i exsecretari d’Estat.

Miquel Nadal, Trinidad Jimñenez, José María Michavila i Pau Guardans

Finalment, Gloria Lomana, periodista i presidenta executiva de 50&50 GL (Gender Leadership), va pronunciar unes paraules com a cloenda.

Gloria Lomana