Vídeo i podcast de la sessió “Perspectives econòmiques”

Anar al Podcast  >>

La pandèmia provocada per la covid-19 ha suposat un cop dur a l’evolució de l’economia a nivell global i estatal. Europa afronta un horitzó de riscos en un context d’alta incertesa. Només plantejaments ambiciosos i imaginatius poden situar de nou al nostre país com un pol d’atracció de talent i inversions. Per tant, es necessita una proposta de futur que s’emmarqui en les coordenades geopolítiques que es van dibuixant per al context post-pandèmia.

Amb la participació de Nadia Calviño, vicepresidenta tercera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Albert Sáez, director d’El Periódico i Javier Faus, president del Cercle d’Economia.

Javier Faus i Nadia Calviño

"El éxito de este proceso de recuperación económica depende de la implicación y del trabajo de todos: todas las administraciones públicas y todos los agentes sociales. Es imprescindible la colaboración."

Nadia Calviño
Albert Sáez i Nadia Calviño

"Cataluña ha sido uno de los motores principales de la economía española. Desde todas las instituciones tenemos que trabajar para que Cataluña vuelva a tener el potencial que merece."

Nadia Calviño