Vídeo i podcast de la sessió “Reptes econòmics d’Espanya i Catalunya en la post-pandèmia”

Anar al Podcast  >>

La pandèmia provocada per la covid-19 ha suposat un cop dur a l’evolució de l’economia a nivell global i estatal. El sud d’Europa corre un seriós perill de convertir-se en una zona en decadència. Només plantejaments ambiciosos i imaginatius poden situar de nou al nostre país com un pol d’atracció de talent i inversions. Per tant, es necessita una proposta de futur que s’emmarqui en les coordenades geopolítiques que es van dibuixant per al context post-pandèmia.

Vam reflexionar sobre el reptes econòmics d’Espanya i Catalunya en la post-pandèmia amb la participació de Pablo Casado, president del Partit Popular i Manel Pérez, periodista i sotsdirector de La Vanguardia.

És a Europa on ens juguem el nostre futur. (...) El programa de reconstrucció és ambiciós, generós i necessari. Però moltes coses a Catalunya i a Espanya dependran de com les gestionem.

Pablo Casado, president del Partit Popular
Javier Faus, Manel Pérez i Pablo Casado. (Foto per Marta Becerra)

En el context actual té sentit recuperar una nota d'opinió del Cercle del mes de juliol de 2020 on demanàvem que el país havia de posar-se en marxa. L'ajornament de les eleccions fa que aquesta posada en marxa s'endarrereixi.

Javier Faus, president del Cercle d'Economia
Javier Faus (Foto per Marta Becerra)