Col·laboració oberta entre el Cercle d’Economia, el Parc Científic i empreses de Lleida

El Cercle d’Economia obre vies de col·laboració amb el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), així com amb empreses lleidatanes ubicades al complex.

Ahir, 26 de novembre, el president de l’entitat, Javier Faus, acompanyat de la secretària general Mercè Franquesa i del director de relacions institucionals i comunicació del Cercle d'Economia, Gerard Guiu, es van reunir amb el gerent del PCiTAL, Miquel Aran, i el director de projectes, Xavier Ticó, així com amb directius de diverses empreses del Parc Científic per conèixer de primera mà l’economia de Lleida i especialment dels sectors TIC i agroalimentari.

La visita es va iniciar amb una salutació telemàtica de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, on va recordar la importància de Lleida com a “hub” agroalimentari, la feina en l’àmbit de la innovació que es fa des del Parc Científic i la voluntat de la Paeria de captar inversions per al desenvolupament industrial de la ciutat. També hi va assistir de manera on-line la tinent d'alcalde Jordina Freixanet.

Javier Faus, per la seva part, va explicar que la visita al PCiTAL és la primera que el Cercle d'Economia fa fora de Barcelona i que l’objectiu és apropar-se al territori, entendre la realitat de Ponent i incorporar-la a les estratègies del Cercle d’Economia. Segons Faus, el sector agroalimentari és dels que més reforçats sortirà de la crisi provocada per la pandèmia.