Vídeo i podcast de la sessió “Barcelona capital global de l’humanisme tecnològic. Un nou relat de ciutat”

Anar al Podcast  >>

Amb la participació de Laia Bonet, Tinent d’Alcalde d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial  Metropolitana, Ajuntament de Barcelona, José Manuel Casas, Director territorial de Telefónica Mediterráneo i José María Lassalle, escriptor i vocal de la Junta Directiva del Cercle d’Economia

Defensar l'humanisme tecnològic significa: incrementar la co-responsabilitat de sector públic i privat, augmentar la nostra capacitat de decisió en disseny tecnològic i intel·ligència artificial, regular models algorítmics i ús de dades amb criteris ètics i de drets digitals.

Laia Bonet

Barcelona vol i pot convertir-se en la capital global de l'humanisme tecnològic. Si volem evitar una greu crisi política i social hem de posar a les persones en el centre, i hem de fer-ho ara.

Laia Bonet

Les noves eines impulsaran la formació i l'educació, però la nova era digital no pot oblidar els valors de la societat actual: les persones han d'estar al centre de la tecnologia.

José Manuel Casas

Barcelona és la capital de la Mediterrània i ha d'encarnar dins de l'humanisme tecnològic el lideratge emblemàtic i icònic de la mediterraneïtat digital.

José María Lassalle

Amb la col·laboració de: