Vídeo i podcast de la sessió “Un nou acord per la mobilitat”

Anar al Podcast  >>

Amb la presentació de Javier Faus, President del Cercle d’Economia i Joan Piera, Director regional d’empreses de BBVA Catalunya, i la taula rodona amb Lucas Casasnovas, Responsable de SEAT MÓ, Alfonso Gil, Tinent d’alcalde de Bilbao, Delegat de Mobilitat i Sostenibilitat i President de la Comissió de Transports, Mobilitat i Seguretat Viària de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) i Vicente Segura, Soci de Consultoria-Estratègia i Operacions de la Indústria de Consumer a Deloitte, moderats per Jordi Hereu, Vocal de la Junta Directiva del Cercle d’Economia.

Si parlem d'un nou pacte per la mobilitat és perquè en els darrers quinze anys han aparegut elements (digitalització, dades, nous mitjans de transport autònoms i individuals, agenda contra el canvi climàtic i per una mobilitat sostenible...) que han canviat l'escenari. Però és que ara, a aquest escenari, hem d'afegir-li els canvis, exigències i acceleracions provocades per una pandèmia.

Jordi Hereu

Cal construir com més aviat millor marcs regulatoris ràpids i estables, consensuats entre totes les forces polítiques per tal que perdurin en el temps.

Lucas Casasnovas

Hem d'alinear necessàriament les polítiques del sector privat i del sector públic. La capacitat de la indústria d'establir solucions de manera ràpida no la tenen les administracions.

Alfonso Gil

Els mecanismes de col·laboració han de donar l'equilibri d'objectius contraposats. La col·laboració permet que la mobilitat com a servei s'enlairi, per desplaçar-nos o moure mercaderies, de forma més eficient, sostenible i rendible.

Vicente Segura

Podeu descarregar l'informe "Logística de Última Milla: retos y soluciones en España" de Deloitte mitjançant aquest enllaç.

Amb el patrocini de: