La Barcelona del talent

La lliga per captar i retenir el talent es juga a nivell internacional. I la bona notícia és que Barcelona hi participa.

A partir d’aquest d’aquesta premissa de consens, Carlos Pierre, Chief Executive Officer de Badi, Luis Seguí, Founding Partner & CEO de Miura Private Equity i Narcís Serra, President de l’IBEI, moderats per Aurora Catà, Partner de Seeliger & Conde, debaten sobre el cal fer per mantenir-se en aquesta competició. I és en aquesta línia que Carlos Pierre afirma que “per atraure talent i retenir-lo cal sentit comú i oferir el que una persona de la meva generació exigeix: qualitat de vida, cultura cosmopolita i, sobretot, un propòsit, una missió, un treball que tingui sentit per poder transformar el món”. I és que el talent, afirma Narcís Serra “és actitud i vol estar envoltat de talent.


per atraure talent i retenir-lo cal sentit comú i oferir el que una persona de la meva generació exigeix: qualitat de vida, cultura cosmopolita i, sobretot, un propòsit, una missió, un treball que tingui sentit per poder transformar el món”.

Carlos Pierre

L’objectiu de Barcelona ha de ser el de reforçar-se com a plataforma de serveis que permeti crear talent i que aposti per la internacionalització”. I mantenir allò que ja ha fet bé, indica Luis Seguí: “dotar-se d’una qualitat de vida que fa que l’executiu, l’emprenedor, se senti a gust; apostar per una sèrie d’intangibles que el talent té en compte a l’hora d’escollir; i no oblidar el talent sènior, que ha d’ajudar a inserir elements d’equilibri i ha de realitzar una tasca de padrinatge i de transmissió de l’experiència molt important”.

https://www.youtube.com/watch?v=05prOPDPMxo