Debat al voltant del llibre “Madrid DF”

Cercle d'Economia
Creixerà Madrid encara més per competir amb Londres o Miami? Ha d'assolir, com París, el 30% del PIB nacional? Hem d'optar per un model de país més equilibrat? Com beneficiarà una ciutat-Estat a la resta d'Espanya?

Fa unes setmanes, el Cercle d'Economia publicava una nota d'opinió que, amb el títol "L'hora de la Barcelona metropolitana", reclama millorar la governança metropolitana de Barcelona per enfortir el seu potencial econòmic i la seva cohesió social perquè pugui competir amb garanties a la lliga de les grans ciutats globals.

En aquesta línia, el llibre "Madrid DF" obre la porta a un debat sobre la governança urbana a partir de la seva proposta més cridanera: que Madrid es converteixi en una gran metròpoli de 10 milions d'habitants.

En parlarem amb l'autor Fernando Caballero, arquitecte i urbanista, Enric Juliana, director adjunt i delegat de La Vanguardia a Madrid i Mercè Conesa, directora de Barcelona Global, en una conversa moderada per Miquel Nadal, director general del Cercle d'Economia.





Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona