L’empresa davant els nous reptes econòmics, socials i mediambientals. En record de Pere Duran Farell (1921-1999)

Cercle d'Economia
En el context actual, marcat per desafiaments econòmics, socials i mediambientals de gran envergadura, l’empresa ha de jugar un paper clau en la construcció d’un futur més sostenible i equitatiu. Les expectatives sobre la responsabilitat social corporativa, la innovació sostenible i el lideratge ètic són cada vegada més exigents, i les empreses tenen davant seu l’oportunitat i la responsabilitat de respondre de manera activa a aquests reptes globals.

Amb l’objectiu de reflexionar sobre aquest paper i sobre les transformacions necessàries en l’àmbit empresarial, hem organitzat un acte per generar un espai de diàleg i anàlisi per explorar com les empreses poden contribuir a la solució d'aquests problemes urgents.

Amb aquest acte volem retre homenatge a Pere Duran Farell, una figura clau en la història empresarial del nostre país i en la història del Cercle d’Economia, desaparegut fa vint-i-cinc anys i, que, amb la seva visió i lideratge, va marcar un abans i un després en la relació entre empresa i societat.

Comptarem amb Antoni Brufau, president de Repsol i expresident del Cercle d'Economia; Antoni Llardén, president d'Enagás; i Elisabet Alier, presidenta d'Alier, moderats pel periodista econòmic de TV3 Albert Closas.





Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona