Actualitat en Cercle | Eleccions als Estats Units, claus de la campanya i repercussió global

Cercle d'Economia
La campanya de les eleccions als Estats Units del proper 5 de novembre es presenta com una cursa molt renyida entre la candidata demòcrata Kamala Harris i el candidat republicà Donald Trump. La històrica renúncia del president Joe Biden a finals de juliol ha suposat un gir radical en uns comicis claus.

A poques setmanes de les eleccions, farem una radiografia de com va la campanya, explicarem els punts forts i dèbils dels dos candidats, analitzarem per què està la cursa tan ajustada i parlarem de les múltiples repercussions internacionals. Tot plegat en una nova sessió del cicle "Actualitat en Cercle" que té per objectiu interpretar i analitzar l'actualitat de la mà d’experts en un acte d'1 hora de durada seguit d'un esmorzar-networking. Podràs preguntar als experts i interactuar amb ells i amb la resta d'assistents.

Pol Morillas, director del Cidob i membre de la Junta Directiva del Cercle d'Economia i Xesco Reverter, periodista de TV3 i excorresponsal a Washington, analitzaran les claus de la campanya i la repercussió internacional delspropers comicis als Estats Units.

Amb la col·laboració de:






Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona