Actualitat en Cercle | França, unes eleccions d’alt risc

Cercle d'Economia
L'extrema dreta ha guanyat per primera vegada en la primera volta de les eleccions legislatives a França, amb la coalició d'esquerra Nou Front Popular en segona posició superant la formació de Macron. Es dibuixa doncs una cohabitació, amb un president i un primer ministre de color polític diferent. Els resultats deixen moltes opcions a Reagrupament Nacional de Le Pen d'obtenir aquest diumenge que ve la majoria a l'Assemblea Nacional.

Entre la primera i la segona volta de les eleccions, farem una reflexió pausada sobre cap on es dirigeix França a nivell polític, social i econòmic en una nova sessió del cicle "Actualitat en Cercle" que té per objectiu interpretar i analitzar l'actualitat de la mà d’experts en un acte d'1 hora de durada seguit d'un esmorzar-networking. Podràs preguntar als experts i interactuar amb ells i amb la resta d'assistents.

Cécile Thibaud, corresponsal de Les Échos a Espanya i Rafael Jorba, periodista, secretari del Comitè Editorial d'El Periódico i excorresponsal a París, analitzaran els resultats de la primera volta i el context polític, econòmic i social francès.

Amb la col·laboració de:






Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona