Conversa al voltant del llibre “Incidencia pública. El poder en el siglo XXI”

Cercle d'Economia
Com han de participar les empreses i les organitzacions socials en el debat públic? Quin paper tenen en les democràcies consolidades? De quina manera poden sumar a la ciutadania en les grans transformacions econòmiques?

La incidència pública s'ha convertit en un nou superpoder per a les organitzacions. Aquesta pràctica empresarial, consolidada en el món anglosaxó i practicada a Espanya pel tercer sector, porta anys demostrant que qualsevol gran canvi ha de ser contrastat i validat per l'opinió pública i els grups d'interès. Només així s'aconseguirà generar un impacte positiu en la societat, promovent una visió més integradora i col·laborativa per afrontar els desafiaments actuals i futurs.

En aquest llibre, la primera guia sobre incidència pública en espanyol, el politòleg Nacho Corredor i l'economista Adrian Jofre Bosch proposen una aproximació per liderar aquest procés d'enorme transcendència. En parlarem amb ells, el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya Carles Campuzano, la CEO de Savills Barcelona Anna Gener i el director general del Cercle d'Economia Miquel Nadal en una conversa al Cercle d'Economia.





Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona