Política i economia a l’Argentina d’avui, quo vadis?

Cercle d'Economia
El passat mes de desembre Javier Milei prenia possessió com a nou president de l'Argentina. Com s'explica la seva victòria? Quines reformes està impulsant i quin impacte tenen sobre l'economia?

Uns mesos després de la victòria de Javier Milei a l'Argentina farem una reflexió pausada sobre cap on es dirigeix el país a nivell polític, social i econòmic en una nova sessió del cicle "Actualitat en Cercle" que té per objectiu interpretar i analitzar l'actualitat de la mà d’experts en un acte d'1 hora de durada seguit d'un esmorzar-networking. Podràs preguntar als experts i interactuar amb ells i amb la resta d'assistents.

Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i consultor polític, i Alberto Martín, investigador sènior del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), professor d'investigació a la Barcelona School of Economics (BSE) i professor adjunt a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), analitzaran el context polític i social que ha fet guanyar Milei, així com les variables econòmiques que hi han incidit.

Amb la col·laboració de:






Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona