L’empresa familiar: Passat, present… I futur?

Cercle d'Economia
El proper dimarts 30 de gener a les 19 hores organitzem, amb motiu del 25è aniversari de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF), la tercera sessió de “L’empresa familiar: Passat, present,... I futur?”, on abordarem la trajectòria de dues destacades empreses familiars: els seus orígens, com han abordat la transició generacional i com veuen el seu futur en un entorn convuls i canviant com l’actual. 

Escoltarem el testimoni de dos casos d’èxit, de sectors ben diferents però amb el nexe comú d’haver aconseguit incorporar en els seus òrgans de govern als membres de les noves generacions familiars. Els hem demanat que ens expliquin els principals encerts i errors d’aquest procés, i també com afronten avui l’objectiu de donar continuïtat al projecte empresarial.

Xavier Puig, president del Consell de Família Puig i de la Fundació Puig i Miquel Martí, president i Conseller Delegat de Moventia, acompanyats de Xavier Cambra, exsecretari general del Cercle i president de Transmmission, que moderarà la sessió, ens aportaran la seva visió personal.

A l’acte també hi intervindran José Ballester, director territorial de BBVA Catalunya, i Jaume Alsina, president de l’ASCEF.

Estem convençuts que serà una trobada enriquidora i plena d'aprenentatges, on ens agradarà poder obrir un debat constructiu sobre el futur de l’empresa familiar.

Finalitzat l’acte oferirem una copa de cava.






Més esdeveniments a l’agenda

Continuar
  • Cercle d'Economia
  • C/ Provença, 298
  • 08008, Barcelona