La Barcelona dels millennials

Christian Rodríguez, Marc Soler, Cecilia Tham i Javier Creus

0

“Està clar que Barcelona té capacitat d’atreure talent. La qüestió ara és saber si tenim estructura per retenir-lo. Què hem de canviar per poder retenir, per no ser tan sols una etapa de la vida?”.

Javier Creus planteja aquesta qüestió crucial en la sessió “La Barcelona dels millennials”, en la qual dialoga amb Cecilia Tham, Marc Soler i Christian Rodríguez. Per la seva banda Marc Soler afirma que empreses com la seva, que engloben inspiració i compra en la mateixa plataforma “viuen dels millennials i del concepte ‘ho veig ja i ho vull, o ho vull fer, ja’”. “La tecnologia ens està portant a un ritme de canvi més ràpid que mai.


Les macrotendències de mercat demostren que les noves tendències estan marcades per el que s’ha fet anteriorment.

Christian Rodríguez

Les persones, les empreses, la ciutat, devem ser també ràpids per poder-nos adaptar a aquesta situació” exposa Cecilia Tham. I matisa Christian Rodríguez: “Les generacions no són tan diferents. Les macrotendències de mercat demostren que les noves tendències estan marcades per el que s’ha fet anteriorment. Però els valors sí que canvien i això repercuteix immediatament en el teu pla de vida”. I en aquest sentit incideix i tanca Javier Creus: “La família ja no és el que era, i moltes vegades acaba sent un grup de WhatsApp”

  • Javier Creus,
  • Cecilia Tham,
  • Marc Soler,
  • Christian Rodríguez