Girbau S.A.

0

Girbau S.A. ha aconseguit posicionar-se com una de les empreses líders mundials en el sector de la maquinària per al rentat industrial de roba.

Toni Girbau Bover, fundador i Mercè Girbau Junyent, presidenta i consellera delegada, ens expliquen el camí fins aconseguir-ho i, sobretot, els moments difícils dels que sempre han aconseguit sortir reforçats: “L’any 72 vam patir les conseqüències de la crisi. L’única solució era exportar i, per fer-ho, vam haver d’aprendre anglès, homologar les màquines, fabricar productes de qualitat, internacionalitzar-nos… Donar un pas endavant, en definitiva”, recorda Toni Girbau.

I en l’actualitat, amb l’empresa ja consolidada, amb un creixement continuat des de 2010 que ha permès, fins i tot en els pitjors moments de la recent crisi, no acomiadar ningú i obrir filials, amb un vincle estret amb la universitat, la formació i la investigació, Mercè Girbau anticipa un futur “focalitzat en el creixement, en l’adaptació, en ser àgils, innovar, establir col·laboracions… Però focalitzat també en les persones, en la sensibilitat social, en transmetre els nostres valors. I tot amb la ment oberta: en temps de canvis com els actuals, per què no podem plantejar-nos entrar en altres negocis?”