Miquel y Costas & Miquel

0

“La dificultat i la bellesa de la creativitat, les idees de la primera joventut, s’han de concretar quan et poses a treballar”.

Jordi Mercader i Miró fa un repàs de la seva dilatada trajectòria professional tant al sector públic com al privat, incidint especialment en la seva tasca a la Miquel y Costas & Miquel, en la seva dedicació a l’empresa amb la fe del convers, en la necessitat de pausa si el que es vol és construir un projecte sòlid a llarg termini, en la capacitat d’innovació i internacionalització, en el compromís amb la qualitat, la sostenibilitat i la conservació de l’arquitectura industrial, en el repte de futur que significa mantenir i desenvolupar la singularitat d’una empresa com la Miquel…

Però també fa un esment especial a la sort de tenir una vida paral·lela a la seva vida professional extraordinàriament enriquidora i de gran intensitat: “No pots passar-te la vida enganxat als números. No pots fer de la teva vida professional l’objecte de la teva vida privada”.

Per la seva part Jordi Mercader Barata afirma que sense el coneixement des de la base de fàbriques, despatxos i persones que hi treballen a tots els nivells és més difícil prendre les decisions encertades, i que la sostenibilitat del negoci passa per limitar l’impacte en el medi ambient i per aplicar l’economia circular sense haver de dependre de tercers.


“No pots passar-te la vida enganxat als números. No pots fer de la teva vida professional l’objecte de la teva vida privada”.

Jordi Mercader Miró

El repte és continuar amb el creixement en innovació, qualitat, sostenibilitat i fortalesa financera. Però remarca que “aquest creixement no pot posar en risc l’aconseguit fins ara. Necessitem una visió del que ha de ser la Miquel al llarg de la propera dècada”. I apunta el seu pare: “Envejo aquesta responsabilitat, una responsabilitat que és alhora un privilegi”.

També et pot interessar

Explora l’arxiu

Totes les entrades a l’arxiu

Continuar